Menu
Ruim 95% van onze gebruikers heeft nooit meer zadelpijn
10.000+ tevreden gebruikers
Niet goed, geld terug garantie
Binnen een week geleverd!
Universeel; past op alle fietsen
Zelf mijn zadel samenstellen

Stel jouw eigen op maat gemaakte zadel samen

Zadelpijn is één van de meest gehoorde klachten tijdens het fietsen. Zadelpijn verschilt tussen man en vrouw, maar ook persoon. Meestal is het pijn aan het schaambeen, een slapend en tintelend gevoel in het kruis of pijn op het stuit/staartbeen. Stel je eigen zadel samen, zodat het zadel past bij jou en jouw fietsgebruik. Na je bestelling sturen wij eerst een kartonnen mal op, zodat we het zadel op maat kunnen maken. Zodra we de mal retour hebben ontvangen, sturen we binnen een week het zadel op. Lees hieronder hoe het in z'n werk gaat. Na het gebruik van onze op maat gemaakte zadels ervaart 95% geen zadelpijn meer.
Vragen beantwoorden
Om je van een geschikt zadel op maat te kunnen voorzien volgen er eerst 4 vragen waarmee wij kunnen bepalen welk basistype zadel specifiek bij jou en jouw fietsgebruik past.
Afdruk maken
Ieder mens is uniek, dus sturen we je – na het beantwoorden van de vragen en het afronden van de aankoop – een kartonnen ‘mal’ per post. Hiermee kun je thuis eenvoudig een afdruk van jouw zitvlak maken. Deze stuur je gratis weer naar ons retour.
Analyse en samenstellen
De mal wordt door onze meetsoftware geanalyseerd en de afmetingen van jouw zitbeenderen worden nauwkeurig bepaald. Te samen met de antwoorden uit de configurator maken wij hiermee jouw zadel op maat.
Verzending en gebruik
Jouw zadel sturen we binnen een week naar je op. Inclusief  enkele tips om optimaal van uw zadel gebruik te maken. En dan kun je weer heerlijk fietsen. Wij bieden je een 3 maanden ‘niet goed, geld terug’-garantie, waarmee je dus alle tijd hebt om jouw zadel uitgebreid te testen.
         
> Of vraag een vrijblijvend (telefonisch) adviesgesprek aan

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram