Menu
Ruim 95% van onze gebruikers heeft nooit meer zadelpijn
10.000+ tevreden gebruikers
Niet goed, geld terug garantie
Binnen een week geleverd!
Universeel; past op alle fietsen

Altijd een zadel dat bij je past

Al onze zadels worden aangeboden in de breedtemaat die past bij jouw gebruik en jouw persoonlijke zitbotjes afstand. Daarom werken wij met zadelmeting en zadeladvies software met altijd door Enjoy getrainde vakmensen. Zo bieden we je fietsplezier met een perfect passend zadel en het hoogste comfort.
Stel je eigen zadel samen

De Enjoy DS. Een verademing voor je zitvlak.

Het beste zadel wat er op dit moment op de markt verkrijgbaar: de Enjoy Dynamic Series (DS). Deze is er in een zachtere Comfort variant en de hardere Dynamic variant. Er zijn verschillende breedtes passend bij de verhoudingen van jouw bekken en bijbehorende klachten.
Gemaakt voor uw zithouding
Hierbij houden we zowel rekening met je zithouding als met de afstand tussen je zitbotjes. Door de grip spots zorgen wij ervoor dat je niet naar voren schuift.
Afgestemd op gebruik
Enjoy zadels zijn er in verschillende vormen, diktes, breedtes en materialen, afgestemd op uiteenlopende gebruikerseisen. Voor de dagelijkse korte ritten waarbij je relatief rechtop zit, is ons Comfort zadel bijvoorbeeld bijzonder geschikt.
Optimale ondersteuning
Ons Dual Density foam heeft als unieke eigenschap dat de tegendruk hoger wordt naarmate er een hoger gewicht op plaats neemt. Een soort “slimme” foam laag waardoor het comfort geoptimaliseerd wordt.
Dynamische drukverlaging
Door de dynamische eigenschappen van de Enjoy zadels kan het vlakke zitgedeelte van het zadel onder de zitbotjes licht meeveren, waardoor er per trapbeweging minder druk op de zitbotjes ontstaat. 
Zuurstofdoorvoer
De lage zadelneus en de speciale ergonomische verlaging in het Enjoy zadel verminderen de druk op het kruis, stimuleren de zuurstofdoorvoer en zorgen voor ventilatie tijdens het fietsen.
Geoptimaliseerd oppervlak
Het voelt misschien even anders, maar je zult merken dat juist een stevig zadel meer ondersteuning geeft en daardoor minder druk veroorzaakt. En dat verhoogt het fietsplezier!
Op maat gemaakt
Voor fietsplezier met een perfect passend zadel en het hoogste comfort adviseren wij je altijd op basis van een nauwkeurige zadelmeting: we kijken naar de persoonlijke fietsgewoonten en zorgen ervoor, dat de breedtemaat past bij je lichaamsbouw. Onze door Enjoy getrainde vakmensen gebruiken hiervoor geavanceerde zadeladviessoftware, waarmee onder meer de afstand tussen de zitbotjes wordt bepaald.
Compacte hoogte
Enjoy zadels bieden maximaal comfort en zijn tegelijkertijd compact opgebouwd. Dit is te danken aan slimme nieuwe productiemethodes als vacuümtechnologie, waarmee wij met een royale padding toch de zadelhoogte kunnen beperken. Goed voor een ergonomische zithouding en een betere afstand tussen zadel en pedaal.
Anti-zweet
Enjoy zadels hebben een eersteklas zadeldek dat over ademende kwaliteiten beschikt. De padding van hoogwaardig foam zorgt voor het nodige comfort, zelfs onder warme, zonnige, zomerse omstandigheden. Daarmee hebben onze zadels een grote voorsprong op gelzadels: foam wordt niet warm en voorkomt overmatig transpireren.
Waterproof
Enjoy zadels zijn water- en weerbestendig en gebaseerd op geavanceerde vacuümtechnologie. De hoogwaardige materialen en de afwezigheid van stiknaden verzekeren je van dagelijks fietsplezier in weer en wind.

Waar zit het verschil?

Het verschil tussen onze Enjoy zadels en standaard zadels is enorm, de belangrijkste feiten hebben wij even op een rijtje gezet:
 Al onze zadels hebben een verlaagde neus
Al onze zadels zijn in diverse breedtematen verkrijgbaar, de exacte maat bepalen we n.a.v uw bekkenbreedte en type gebruik
Al onze zadels zijn er in diverse hardheden waardoor we altijd het juiste zadel kiezen wat het beste bij uw rijstijl past
Al onze zadels hebben een dynamisch veer-kantel systeem aan de achterzijde, dit voorkomt pijn aan de zitbotjes en onderrug
- Standaard zadel met vlakke neus
- Enjoy zadel-op-maat met verlaagde neus
- VEEL verschillende breedtes
- 2 verschillende hardheden
= VEEL verschillende zadelmodellen
Voor € 89,95 nooit meer zadelpijn, met een zadel op maat.
Speciaal voor e-bikes
Niet goed? Geld terug!
Stel je eigen zadel samen

Welk type ergonomische zadels zijn er?

Kent u dat gevoel, je staat met zadelpijn in een fietsenwinkel en krijgt een onmogelijke hoeveelheid aan keuzes in ergonomische zadels tegen zadelpijn. Enjoy legt de verschillen en de principes uit.

Wat zijn de verschillen tussen de zadels?

We vergelijken twee zadels met verschillende vormen en hardheden. Waar moet je op letten. We bespreken bijvoorbeeld gel ten opzichte van foam. Hard ten opzichte van zacht.

Waarom kiezen wij voor foam?

De Enjoy zadels zijn voorzien van verschillende foam soorten. Deze kunnen verschillend dik en verschillend hard zijn en zo aangepast worden aan de zithouding en het gebruik van de fietser. Foam heeft een lange levensduur, word niet broeierig en kan niet scheuren als de fiets te lang in de zon staat.

Waarom hebben zadels een neus?

Vaak vragen mensen ons waarom die neus aan het zadel? Enjoy legt het waarom van de zadelneus uit. Als deze maar verlaagt is ontstaat geen druk op schaambeen of prostaat, maar u houd wel controle over de fiets.
Voor € 89,95 nooit meer zadelpijn, met een zadel op maat.
Speciaal voor e-bikes
Niet goed? Geld terug!
Stel je eigen zadel samen

Ruim 95% van onze gebruikers heeft nooit meer zadelpijn

10.000+ tevreden gebruikers
Niet goed, geld terug garantie
Binnen een week geleverd!
Universeel; past op alle fietsen

Wat vinden gebruikers?

  • "Ik zie er weer naar uit om mijn volgende rit met het Enjoy zadel te rijden! "

    Bram
    Zoetermeer
  • "Dit zadel is voor mij een blijvertje, geen slapend gevoel in het kruis meer! "

    Jans
    Rotterdam
Nooit meer zadelpijn, bestel uw zadel nu!

Ervaar het zelf in onze showroom in Lelystad!

Zuiderpoort 4, Lelystad
Plan route > 
of bel voor een afspraak:
0320 21 69 73
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram