Menu
Ruim 95% van onze gebruikers heeft nooit meer zadelpijn
10.000+ tevreden gebruikers
Niet goed, geld terug garantie
Binnen een week geleverd!
Universeel; past op alle fietsen

Retourneren of ruilen

 

Heeft u een online een product gekocht bij Enjoy & Meerens en bent u hier niet tevreden over dan kunt u deze retour sturen. Heeft u liever een ander product hiervoor in de plaats neem dan contact met ons op per mail of telefoon.

 

U kunt onze zadels 3 maanden lang uitproberen, indien de klachten niet verminderen of opgelost zijn dan gelieve ons per mail of telefoon te contacten om het vervolg te bespreken.

 

Contactgegevens:
stopzadelpijn@enjoy-meerens.nl
Tel. 0320-216973
Artikelen retourneren kunt u doen door ze binnen 14 dagen te sturen naar:
Enjoy & Meerens
Zuiderpoort 4
8239 AD Lelystad

 

Graag een kopie van het aankoopbewijs meesturen met hierop vermeld het IBAN nummer waar we het aankoopbedrag op kunnen storten.
Wij storten uw aankoopbedrag binnen 3 werkdagen retour. De verzendkosten om het product terug te sturen wordt door ons niet vergoed.

 

Artikelen ruilen:

 

Heeft u toch liever een ander product stuur dan een mail naar stopzadelpijn@enjoy-meerens.nl met hierin vermeld welk artikel u wilt ruilen en welk artikel u hiervoor in de plaats wilt hebben. Wij zullen dan een nieuwe factuur voor u maken en deze naar u mailen.
Bellen kan natuurlijk ook naar 0320-216973. Onze winkel in Lelystad is van maandag tot en met zaterdag geopend. 
Onze openingstijden zijn:
maandag 11:00 tot 18:00
dinsdag - vrijdag 9:00 tot 18:00
zaterdag 9:00 tot 17:00

Garantie:

Op al onze artikelen geven wij 2 jaar garantie. Is een product niet goed, stuur dan een mail naar stopzadelpijn@enjoy-meerens.nl Indien mogelijk voorzien van een foto. Wij zullen dan het garantie artikel in overleg met onze leveranciers beoordelen en komen tot een passende oplossing.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram